HOT SPOT

KONTAKT OSS

LANSER FORLAG

SVEIN LANSER

RAVNKOLLBAKKEN 2 - 0971 OSLO

TLF. +47 922 92 302

EMAIL: publanser@gmail.com

FACEBOOK: Svein Lanser

Foto og bildetekst: Rolf Kristiansen: FARGERIKT: Svein Lanser (til venstre) og Kjell Nesdal er ikke som amatører å regne, verken når det gjelder kunsten eller i livet. Her med et utvalg av deres bøker på bordet og en av Folkeakademiets plakater i bakgrunnen.

KONTAKT OSS

LANSER FORLAG

SVEIN LANSER

RAVNKOLLBAKKEN 2 - 0971 OSLO

TLF. +47 922 92 302

EMAIL: publanser@gmail.com

FACEBOOK:  Svein Lanser

 

FEM DAGERS UTSTILLING I ORD OG BILDER I GALLERI ALBIN ART

Utdrag fra en artikkel i Akers Avis/ Groruddalen 12. jan. 2022 av Rolf Kristiansen :

TO ROMSÅS-KUNSTNERE

Fra lørdag 15. januar til torsdag den 20. januar (IKKE MANDAG 17.1.), kan du oppleve en utstilling med både bilder (plakater) og kataloger av Svein Lanser (Tiurleiken) og en helt ny illustrert dikt-bok ("Muntresser") samt kunsttrykk av Kjell Nesdal (Ravnkollen).

UTSTILLINGEN

holdes i Galleri Albin Art i Briskebyveien (Homannsbyen), med over 20 bilder fra et utvalg av mer enn 400 katalogførte «print-on-demand» kunstplakater i format 35 x 50 cm og 50 x 70 cm (se Lansers hjemmeside www.lansernet.com).

KUNSTNERNE

Kjell Nesdal (81),

opprinnelig fra Nesdal i Loen i Nordfjord, er utdannet keramiker, men har bodd i Oslo siden 1959. Etter hvert har han utvidet sin faglige bakgrunn med å bli kunstmaler og forfatter. Teksten hans, samlet i boka «Muntresser», er rim på fire linjer og kan sies å være utpregede filosofiske betraktninger over menneskenes liv og relasjoner. Han har vært representert i flere utstillinger på Østlandet, i kunstkafeer og lokale gallerier.

Svein Lanser (86),

er av mange kanskje først og fremst kjent som en viktig gründer og aktør i Folkeakademiene i Groruddalen. Han startet malerklubben "Fjøsloftet" på Årvoll gård i 1996 (25-års jubileum i 2021) og har drevet sitt eget LANSER forlag siden 1976 med årvisse utgivelser av "smale titler i bredt utvalg".

KORONA-SITUASJONEN

Kunstnerne tar et aldri så lite forbehold om smittesituasjonen i den pågående pandemien. Så langt ser det ut til å gå etter planen, men det får vi vite fredag den 14. januar når nasjonale myndigheter skal gi oppdatert informasjon om påbud og forbud.